BEDRIJFSfotograAf

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

zakelijke fotografie

Als bedrijfsfotograaf verzorg ik een professionele reportages van ondernemers. Ook hier geef ik de voorkeur aan spontane, niet (al te) geposeerde fotografie met als resultaat sfeervolle foto's die passen bij het bedrijf. Bekijk HIER mijn portfolio zakelijke fotografie. Daarnaast verzorg ik ook regelmatig portretsessies voor ZZP'ers die zich met professionele foto's willen onderscheiden op hun website, of hun LinkedIn en/of Facebook- of Instagram-account. De tarieven voor bedrijfsfotografie starten vanaf € 250,- inclusief een fotosessie van 1,5 uur plus 20 digitale bestanden, exclusief btw & reiskosten*. 

FEESTEN, RECEPTIES, evenementen

Als evenementenfotograaf zorg ik voor professionele foto’s met uitstraling. Ik breng mensen, sfeer en details duidelijk in beeld. Als 'storyteller' vertel ik een verhaal. Aan de hand van de foto's kunnen mensen het event opnieuw beleven, zo leuk! Het beeldmateriaal kan tevens worden gebruikt voor de werving of aankondiging van nieuwe evenementen. Ik heb oog voor detail, maar meer nog voor menselijke connecties. Uiteraard fotografeer op gepaste afstand zodat spontane interactie en bijzondere momenten niet worden verstoord. Bekijk HIER mijn portfolio evenementenfotografie. De tarieven voor eventfotografie starten vanaf € 395,- inclusief een reportage van 3 uur plus 50 digitale bestanden, exclusief btw & reiskosten*.

meer informatie? 

Omdat zakelijke fotografie maatwerk is stel ik voor telefonisch contact te hebben; ik denk graag met je mee! Bel me vrijblijvend op 06-11168765 of maak gebruik van het contactformulier. Ik help je graag verder! 

*Reiskosten binnen een straal van 10 km rondom Beetsterzwaag en Delft zijn inbegrepen