zakelijke fotografie

BEDRIJFSFOTOGRAaf

Als bedrijfsfotograaf verzorg ik professionele reportages voor ondernemers. Ook hierbij geef ik de voorkeur aan spontane, niet (al te) geposeerde fotografie met als resultaat sfeervolle foto's die passen bij jou als ondernemer en jouw bedrijf. We schieten diverse portretten, details en sfeerbeelden etc.

Naast portretfotograaf voor ZZP’ers die zich met professionele foto's willen onderscheiden en hun personal branding willen versterken, verzorg ik ook complete beeldbanken. De beelden kunnen worden gebruikt op je website, maar zijn ook goed in te zetten op LinkedIn, Facebook en/of Instagram. Pakkende beelden helpen je meer (en belangrijker nog: de juiste!) klanten aan te trekken.

Ga je liever voor een uitgebreide beeldbank? Daar nemen we uitgebreid de tijd voor; we gaan samen een dagdeel op pad (bijv. van 10.00-14.00 uur). Op die manier kunnen we op verschillende locaties (binnen/buiten) foto’s maken en heb je alle gelegenheid om kledingsets te wisselen. We schieten diverse portretten, details, sfeerbeelden, full body foto’s etc. Bekijk HIER mijn portfolio zakelijke fotografie.


PORTRET

1,5 uur
1 kledingwissel
20 digitale bestanden
€ 295,- excl btw/reiskosten*

BEELBANK

4 uur
2-4 kledingwissels
50 digitale bestanden
€ 550,- excl btw/reiskosten*


FEEST, RECEPTIE, evenemenT

Als evenementenfotograaf zorg ik voor professionele foto’s met uitstraling passend bij de organisatie. Ik breng mensen, sfeer en details duidelijk in beeld. Als echte 'storyteller' vertel ik een verhaal. Aan de hand van de foto's kunnen mensen het event opnieuw beleven en voor wie het gemist heeft levert het een leuke terugblik op! Het beeldmateriaal kan tevens worden gebruikt voor de werving of aankondiging van nieuwe evenementen.

Ik heb oog voor detail, maar meer nog voor menselijke connecties. Uiteraard fotografeer op gepaste afstand zodat spontane interactie en bijzondere momenten niet worden verstoord. Bekijk HIER mijn portfolio evenementenfotografie.


EVENEMENT

3 uur fotografie
60 digitale bestanden
€ 495,- excl btw/reiskosten*meer informatie? 

Omdat zakelijke fotografie maatwerk is stel ik voor telefonisch of via Skype contact te hebben; ik denk graag met je mee! Bel me vrijblijvend op 06-11168765 of maak gebruik van het contactformulier. Ik help je graag verder! 

*Reiskosten binnen een straal van 10 km rondom Beetsterzwaag en Delft zijn inbegrepen.