trouwfotograaF


bruidsFOTOGRAAF

Welkom op mijn website! Mijn naam is Sandra Gielesen en ik fotografeer met liefde de liefde! Jullie trouwdag is één van de mooiste dagen van jullie leven. Een dag waarop je later nog regelmatig wilt terugkijken; met mijn trouwreportage kan dat! Ik vertel het verhaal van jullie dag op een sprankelende, spontane manier met frisse beelden.

JOURNALISTIEKE / DOCUMENTAIRE TROUWFOTOGRAFIE

Mijn stijl is journalistiek / documentair: dat betekent kort gezegd dat ik vastleg wat er gebeurt, zonder dingen in scène te zetten (nou ja...soms help ik jullie een heel klein beetje). Ik fotografeer op ongedwongen wijze en probeer daarbij altijd hét moment te vangen. Dat betekent voor jullie als bruidspaar dus niet veel poseren (yeah!), maar volop genieten van jullie trouwdag! Bekijk hier mijn blog voor een overzicht van diverse trouwreportages.

TROUWalbum

Ik ben een 'storyteller'. Met mijn foto's vertel ik een verhaal: jullie eigen unieke verhaal! Dat leg ik graag vast in een prachtig trouwalbum, zodat jullie niet alleen een waardevolle, maar ook een tastbare herinnering hebben aan alle mooie momenten van jullie grote dag. 

KENNISMAKINGSGESPREK

Het is belangrijk dat je als bruidspaar een klik hebt met de fotograaf, daarom vind ik persoonlijk contact belangrijk. Tijdens een kennismakingsgesprek in Friesland of Delft (dat kan voor het eerste contact ook prima telefonisch of via Skype) kunnen we jullie wensen doornemen en de mogelijkheden bespreken.

ENTHOUSIAST?

Kijk rustig verder op mijn website en als je net zo enthousiast bent als jullie voorgangers (andere bruidsparen), laat dan snel iets van je horen, ik kijk uit naar je bericht en sta je graag persoonlijk te woord! 

In 2017 én in 2018 door ZankYou Weddings uitgeroepen tot één van de beste trouwfotografen van Friesland !

Na een ontspannen intakegesprek bij haar thuis wisten we eigenlijk meteen dat Sandra onze huwelijksdag mocht gaan vastleggen. De stijl van haar trouwfotografie spreekt ons enorm aan: puur, spontaan en ‘echt’. De fotografie tijdens de dag verliep ontspannen, voor het grootste deel van de dag hadden we eigenlijk niet eens door dat ze aanwezig was. Na ontvangst van de trouwfoto’s hebben we enorm genoten bij het bekijken ervan. Wat was het een supermooie dag! En wat heeft Sandra die prachtig vastgelegd! Wij zijn echt enorm blij met het eindresultaat en kunnen haar zeker van harte aanbevelen voor bruidsfotografie.
— Wouter & Aleida van der Beek