Welkom op mijn website! Ik zal me even kort voorstellen: geboren in Delft, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter, dat ben ik! Altijd op zoek naar verhalen, verhalen die de moeite waard zijn om vast te leggen, Jullie verhalen!

Mijn passie is het fotograferen van mensen tijdens belangrijke momenten in hun leven. Ik doe dat als 'storyteller'. Dat betekent dat ik op documentaire wijze, ongedwongen en spontaan fotografeer wat er gebeurt; hierdoor zullen jullie je snel op je gemak voelen. Samen maken we waardevolle herinneringen die worden gebundeld in een prachtig document: een album. Op die manier hebben jullie ook tastbare herinneringen waarmee je de bijzondere momenten heerlijk kunt herbeleven.

Ik ben gecertificeerd "Beloved - Moment Design" fotograaf; ik heb ervaring met het creëren van spontane interactie waardoor niemand (saai en ongemakkelijk) hoeft te poseren. Mijn doel is dat jullie foto's ontvangen waarin je jezelf herkent!

Ben je enthousiast na het bekijken van mijn website en wil je meer informatie? Voor alle contactgegevens klik je op de contactbutton; ik kijk uit naar je bericht!

Hartelijke groet,


Sandra in het kort*

#Frankrijk #hond #Starbucks #familie #zomer #Friesland #LINDA. #getrouwd #wijn #VTwonen #vrienden #fotograferen
#dochter #HEMA #zoon #vakantie #Delft #IKEA #Nespresso #hardlopen #Fuji #Netflix #eten #zon #Wendy #cappuccino #Ibiza
*in volstrekt willekeurige volgorde!

Op onze trouwdag voegde Sandra zich naadloos in ons gezelschap. Ze was erbij, dat weten we nu we de foto’s bekijken. Tegelijkertijd was ze er ook niet, ze was een stille aanwezige die prachtige momenten vastgelegd heeft die wij soms niet eens hebben gezien.
— Sake & Sabine Mulder

Benieuwd wat anderen over mij zeggen? Je leest het HIER.