TROUWfotograaf

BRUIDSFOTOGRAAF

VALENTIJNSACTIE
 

Boek je trouwreportage nog in februari 2018
en jullie
krijgen een loveshoot t.w.v. €250,- KADO!

Klik hier voor meer informatie over de loveshoot


Jullie trouwdag is één van de mooiste dagen van jullie leven. Een dag waarop je later nog regelmatig wilt terugkijken.

Mijn trouwreportages vertellen jullie unieke verhaal op een sprankelende, spontane manier met frisse beelden. Mijn stijl als bruidsfotograaf is documentair; ik leg vast wat er is, zonder dingen in scène te zetten (nou ja...soms help ik jullie een heel klein beetje).

In mijn foto's (altijd een combinatie van kleur en zwart-wit) staat hét moment centraal. Jullie liefde voor elkaar, de emoties, sfeer én details horen daar uiteraard bij. Het is belangrijk dat je als bruidspaar een klik hebt met de fotograaf, daarom vind ik persoonlijk contact ontzettend belangrijk.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Friesland of Delft (dat kan eventueel ook via telefoon of Skype) kunnen we jullie wensen doornemen en de mogelijkheden bespreken. Ter inspiratie kunnen jullie meteen voorbeeldalbums bekijken. Trouwfotografie is stiekem mijn favoriet; ik leg met liefde de liefde vast.....

klik op de foto hieronder om mijn trouwportfolio te bekijken

Door Zank You Weddings uitgeroepen tot één van de beste trouwfotografen van Friesland !

Na een ontspannen intakegesprek bij haar thuis wisten we eigenlijk meteen dat Sandra onze grote dag mocht gaan vastleggen. De stijl van haar fotografie spreekt ons enorm aan: puur, spontaan en ‘echt’. De fotografie tijdens de dag verliep ontspannen, voor het grootste deel van de dag hadden we eigenlijk niet eens door dat ze aanwezig was. Na ontvangst van de foto’s hebben we enorm genoten bij het bekijken ervan. Wat was het een supermooie dag! En wat heeft Sandra die prachtig vastgelegd! Wij zijn echt enorm blij met het eindresultaat en kunnen haar zeker van harte aanbevelen.
— Wouter & Aleida van der Beek