BRUIDSfotograaf

TROUWFOTOGRAAF

Welkom op mijn website! Mijn naam is Sandra Gielesen en ik fotografeer met liefde de liefde! Jullie trouwdag is één van de mooiste dagen van jullie leven. Een dag waarop je later nog regelmatig wilt terugkijken; met mijn trouwreportage kan dat! Ik vertel het verhaal van de dag op een sprankelende, spontane manier met frisse beelden.

Mijn stijl is documentair: ik fotografeer op ongedwongen wijze en probeer daarbij altijd hét moment te vangen. Ik leg vast wat er is, zonder dingen in scène te zetten (nou ja...soms help ik jullie een heel klein beetje). Dat betekent voor jullie dus niet veel poseren (yeah!), maar volop genieten van jullie grote dag! Bekijk hier mijn portfolio of klik hier voor een overzicht van diverse trouwreportages.


album

Ik ben een 'storyteller'. Met mijn foto's vertel ik een verhaal: jullie eigen unieke verhaal! Dat leg ik graag vast in een prachtig album, zodat jullie niet alleen een waardevolle, maar ook een tastbare herinnering hebben aan alle mooie momenten van de dag. 


LATEN WE KENNISMAKEN!

Het is belangrijk dat je als bruidspaar een klik hebt met de fotograaf, daarom vind ik persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Tijdens een kennismakingsgesprek in Friesland of Delft (dat kan eventueel ook prima telefonisch of via Skype) kunnen we jullie wensen doornemen en de mogelijkheden bespreken.

Kijk rustig verder op mijn website en als je net zo enthousiast bent als jullie voorgangers laat dan snel iets van je horen, ik kijk uit naar je bericht en sta je graag persoonlijk te woord! 

In 2017 én in 2018 door ZankYou Weddings uitgeroepen tot één van de beste trouwfotografen van Friesland !

Na een ontspannen intakegesprek bij haar thuis wisten we eigenlijk meteen dat Sandra onze grote dag mocht gaan vastleggen. De stijl van haar fotografie spreekt ons enorm aan: puur, spontaan en ‘echt’. De fotografie tijdens de dag verliep ontspannen, voor het grootste deel van de dag hadden we eigenlijk niet eens door dat ze aanwezig was. Na ontvangst van de foto’s hebben we enorm genoten bij het bekijken ervan. Wat was het een supermooie dag! En wat heeft Sandra die prachtig vastgelegd! Wij zijn echt enorm blij met het eindresultaat en kunnen haar zeker van harte aanbevelen.
— Wouter & Aleida van der Beek