FOTOGRAAF HEERENVEEN

Fotograaf Heerenveen - De allermooiste momenten van je leven voor altijd vastleggen. Herinneringen die nooit meer uit je geheugen gewist zullen worden. Mijn naam is Sandra Gielesen en als fotograaf uit Heerenveen maak ik het graag voor je mogelijk.

Ook in de omgeving Heerenveen 

Mijn werkwijze als fotograaf uit Heerenveen

De fotosessies van deze fotografe uit Heerenveen staan bekend om spontaniteit en een gezellige sfeer. Gedwongen poseren is er bij mij niet bij. Tijdens mijn fotoshoots maak ik gebruik van de 'Beloved fotografietechniek'; interactief voor de camera staan zonder te hoeven poseren.

Dit resulteert in foto's zonder 'camera-lach', gewoon zoals jullie écht zijn. Zichtbare emoties maken van foto's een memorabel aandenken. Daarom probeer ik als fotograaf altijd hét moment te vangen. Dit levert gegarandeerd de meest pure en waardevolle foto’s op.

Niet alleen in Heerenveen fotografeer ik

Mijn fotosessies houd ik niet alleen in Heerenveen. Door de gehele provincie Friesland (Heerenveen, Leeuwarden, Drachten etc.) ben ik regelmatig actief en geniet ik van de mensen tijdens vele verschillende soorten fotoreportages. Maar ook in bijvoorbeeld mijn geboortestad Delft (Zuid Holland, tussen Den Haag en Rotterdam) fotografeer ik mensen en hun momenten.

Verschillende fotoreportages

Naast mijn grote passie voor bruidsfotografie fotografeer ik mensen en hun momenten in al zijn hoedanigheden. Je kunt mij inhuren als fotograaf voor onder meer:

Trouwen, de mooiste dag van je leven! Samen met een fijn gevoel terugkijken op deze memorabele dag is iets dat je natuurlijk dolgraag wilt blijven doen. Mijn trouwreportages zijn spontaan, sprankelend en alle emoties komen op schitterende wijze naar voren. Aan de hand van mijn bruidsreportage kun je de dag opnieuw beleven, steeds weer opnieuw.

Het JA-woord staat natuurlijk centraal; de liefde voor elkaar, de unieke sfeer die hierbij hoort en de details leg ik op documentaire wijze vast. Ik zet (bijna) niets in scène, ik registreer de dag. De onderlinge band tussen klant en fotograaf is hierbij ontzettend belangrijk. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Ik beloof jullie een trouwreportage waar jullie nog vaak met warme gevoelens op zullen terugkijken.

Kinderen: of ze nou uit Heerenveen of Den Haag komen, ze zijn eigenlijk allemaal hetzelfde: het is niet hun hobby om op de foto te gaan. Door mijn jarenlange ervaring als kinderfotograaf worden mijn fotosessies echter ervaren als zeer ontspannen en speel. Op die manier komen de kinderen los en vinden ze het zelfs leuk om op de foto te gaan. Vaak vragen ze ‘wanneer mogen we weer?’!

De fotosessies vinden plaats op de locatie en tijdstip naar keuze. Of we de sessie nu doen op een boerderij in Drachten, in de speeltuin van Delft, of in de bossen van Friesland; alles is mogelijk!

Plezier staat voorop. Tijdens het fotograferen komt het karakter van jouw gezin op bijzondere wijze naar boven. Als fotograaf neem ik de tijd om elk familielid te fotograferen zoals ze écht zijn.

Zijn jullie na al die tijd nog steeds gek op elkaar? Dan is er natuurlijk niets leuker dan dit vast te leggen door middel van een ‘Vier de liefde’ loveshoot. Jullie relatie en emoties staan centraal! Ik maak gebruik van de ‘Beloved fotografietechniek’, een techniek waarbij mensen op een interactieve manier voor de camera staan, zonder te poseren, zonder ‘camera-lach’, maar gewoon zoals ze zijn!

Voorafgaand aan de loveshoot komen we via de telefoon of mail met elkaar in contact en vullen jullie een korte vragenlijst in. Zo leer ik jullie alvast beter kennen; zo vraag ik bijvoorbeeld wat jullie zo leuk vinden aan elkaar. Op deze wijze bereid ik mij optimaal voor en is de loveshoot zo persoonlijk mogelijk. Het resultaat? Een memorabele fotosessie met pakkende beelden waar de liefde vanaf spat!

Een evenement fotografeer ik met veel enthousiasme. Of een evenement nu plaatsvindt in Heerenveen, Delft of Leeuwarden, ik zorg voor professionele foto’s met een unieke uitstraling. De mensen, sfeer en details komen goed in beeld. U kunt het evenement met een fotoreportage laten herbeleven en u kunt de foto’s gebruiken ter werving of als aankondiging voor een nieuw evenement.

Als bedrijfsfotograaf verzorg ik een professionele fotoreportage van uw bedrijf of organisatie met haar medewerkers. Ook deze foto’s zijn spontaan en sfeervol, waarmee uw bedrijf op herkenbare wijze in beeld komt.

Afscheidsfotografie kan bijdragen aan de verwerking van het verlies van een dierbare. Aan de hand van de foto’s ontstaat een waardevolle herinnering, hetgeen het rouwproces kan verzachten. Vanzelfsprekend fotografeer ik bij afscheidsfotografie / rouwfotografie op gepaste afstand.

Fotograaf Heerenveen inhuren?

Je hebt mij op deze pagina al een beetje beter leren kennen. Je weet nu dat fotograferen mijn grote passie is. Als fotograaf Heerenveen, op zoek naar hét moment, creëer ik een memorabel aandenken. Een fotoreportage die je voor altijd zult koesteren. En ik vind het een eer om daar deel van uit te maken.

Nu je mij beter hebt leren kennen wordt het tijd om jou wat beter te leren kennen. Neem snel contact met me op!