FOTOGRAAF FRIESLAND

Fotograaf Friesland – Als professioneel fotograaf uit Friesland is het mijn grote passie de mooiste momenten van je leven op beeld te zetten. Bijzondere momenten kunnen op deze wijze worden herbeleefd en zo ontstaan tastbare herinneringen.

Mijn naam is Sandra Gielesen en fotografie is mijn passie. Hét moment vangen en voor eeuwig vastleggen. Geweldig...

Fotograaf Friesland & Mijn stijl van fotograferen

Mijn stijl van fotograferen laat zich het best omschrijven als spontaan. Ik ben een fotografe die mensen op ongedwongen wijze fotografeert. Ik maak hierbij gebruik van de ‘Beloved fotografietechniek’; een techniek waarbij het draait om interactie en spontaniteit. In zowel Friesland (Leeuwarden, HeerenveenDrachten) als in Zuid-Holland (Delft en omstreken), verzorg ik regelmatig diverse opdrachten.

EEN VEELZIJDIGE FOTOGRAAF UIT FRIESLAND

Hét moment staat centraal in al mijn fotoreportages. Mooie momenten. Emoties. De mensen. Mijn fotocamera registreert het. Naast mijn grote passie voor bruidsfotografie heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in andere fotoreportages.

F o t o r e p o r t a g e s

Trouwen is volgens velen de allermooiste dag van jullie leven. Hier wil je natuurlijk op een mooie manier op kunnen terugkijken. Met mijn trouwfoto’s leg ik het graag voor jullie vast. Als fotograaf uit Friesland zorg ik voor sprankelende, spontane foto’s waarbij jullie liefde voor elkaar een grote rol speelt, in combinatie met de unieke sfeer en details.

Belangrijk is de onderlinge klik tussen fotograaf en bruidspaar; daarom vind ik persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we samen jullie wensen en de mogelijkheden door. Ik denk graag met jullie mee!

Tijdens een Day in the Life fotoreportage fotografeer ik letterlijk een halve of hele dag uit jullie dagelijks leven. Bij een halve dag kan dat bijvoorbeeld zijn vanaf 's middags 15.00 uur tot en met het moment dat de kinderen naar bed gaan (of juist vanaf de ochtend). Bij een hele dag start ik 's ochtends; bijvoorbeeld vanaf het moment dat jullie opstaan. En het allerfijnste aan deze reportage is dat iedereen lekker zichzelf mag zijn. Kinderen kunnen dus gewoon lekker spelen, gek doen, plezier maken! Misschien gaan jullie gaan samen koekjes bakken, boodschappen doen of naar de speeltuin/kinderboerderij; er is van alles mogelijk! We kunnen ook bij opa en oma op bezoek gaan, of zij komen gezellig bij jullie langs. En het mooiste van deze reportage is..... niemand hoeft te poseren! 

Verliefd zijn, heerlijk! Wat is er fijner om dit vast te leggen met een ‘Vier de liefde’ loveshoot? Ik maak bij deze stijl van fotograferen gebruik van de ‘Beloved fototechniek’. Een techniek waarbij mensen op een interactieve manier voor de camera staan, zonder te poseren, zonder ‘camera-lach’, maar gewoon zoals ze zijn. De relatie tussen jullie staat hierbij centraal, alle bijkomende emoties worden haarfijn vastgelegd.

Voorafgaand aan de sessie komen we met elkaar in contact, aan de hand van een korte vragenlijst leren ik jullie wat beter kennen. Zo wil ik bijvoorbeeld graag weten wat jullie zo bijzonder aan elkaar vinden. Vervolgens spreken we af op een locatie die jullie bijzonder vinden. Als fotograaf ga ik samen met jullie op zoek naar échte emoties! Het zal een loveshoot worden waar je met groot plezier en veel gevoel op terug zult kijken. Het resultaat? Een memorabele fotosessie, pakkende beelden waar de liefde vanaf spat!

Als bedrijfsfotograaf uit Friesland maak ik een professionele fotosessie van uw bedrijf of organisatie met haar medewerkers. Ook hier zijn de foto’s spontaan hetgeen leidt tot sfeervol beeldmateriaal dat perfect past bij uw bedrijf. Bedrijfsfotografie volledig aangepast aan uw wensen. 
Bij evenementenfotografie zorg ik voor professioneel beeldmateriaal waarbij de mensen, sfeer en details ruimschoots aan bod komen. Vanzelfsprekend fotografeer ik op gepaste afstand zodat de spontaniteit en bijzondere momenten niet worden verstoord.

Afscheidsfotografie is nog relatief nieuw in Nederland. Het is een waardevolle bijdrage aan de verwerking van het verlies van een dierbare. Aan de hand van de foto’s ontstaat een waardevolle herinnering die het rouwproces kan verzachten. Ook voor mensen die door omstandigheden niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn en voor kleine kinderen, kunnen de foto's later zeer waardevol zijn. Vanzelfsprekend fotografeer ik bij afscheidsfotografie / uitvaartfotografie op gepaste afstand.

FOTOGRAAF UIT FRIESLAND BOEKEN?

Op deze pagina heb je mij als fotograaf uit Friesland wat beter leren kennen. Je hebt kunnen lezen hoe ik mijn fotoreportages verzorg. Dat ik altijd op zoek ben naar hét moment tijdens een ontspannen en ongedwongen fotoreportage.

Nu je mij wat beter hebt leren kennen wordt het tijd om jou wat beter te leren kennen. Neem hier direct contact met me op!