FOTOGRAAF DRACHTEN

Fotograaf Drachten – Bijzondere momenten vastleggen die uw leven voorgoed veranderen, dat is mijn passie!

Mijn naam is Sandra Gielesen en ik ben een professionele fotografe uit Beetsterzwaag bij Drachten. Ik verzorg met veel enthousiasme verschillende soorten fotoshoots met de focus op mens en moment.

Ook úw gedroomde fotosessie verzorg ik graag met grote passie!

Ook in de omgeving Drachten zijn wij actief: Beetsterzwaag, Nij Beets, Opsterland, Burgum, Gorredijk, Wijnjewoude, Bakkeveen, Appelscha, Marum.

Fotograaf Drachten voor heel Nederland

Als fotograaf ben ik niet alleen actief in Friese dorpen en steden als Drachten, Heerenveen, Beetsterzwaag en steden als Sneek en Leeuwarden. Ook in de Randstad fotografeer ik regelmatig mensen tijdens bijzondere momenten. Regelmatig doe ik bijvoorbeeld fotoreportages in Delft, Den Haag en Rotterdam. Van familiefotografie tot afscheidsfotografie, van bruiloften tot bedrijfsfotografie en evenementen.

Mijn werkwijze als fotografe

Mijn stijl van fotograferen laat zich het beste omschrijven als spontaan en ontspannen; je hoeft bij mij niet te poseren! Hiervoor maak ik gebruik van de ‘Beloved-Moment Design’; een techniek waarbij mensen op een interactieve manier voor de camera staan, dus zonder ongemakkelijke ‘cameralach’, maar spontaan, precies zoals ze zijn.

Ik vind het belangrijk tijdens de fotosessies hét moment te vangen. Als fotograaf zorg ik er altijd voor dat de emoties van de mensen duidelijk naar voren komen, dit levert de meest waardevolle foto’s op.

Verschillende fotoshoots:

Mijn passie voor fotograferen begon al op jonge leeftijd. Naast mijn grote liefde (bruidsfotografie) fotografeer ik nog meer mensen en hun momenten.

Volgens velen de mooiste dag van jullie leven, waar je natuurlijk met een fijn gevoel op terug moet kunnen kijken. Ik ben een bruidsfotograaf die bij trouwfoto’s de spontaniteit en emoties nadrukkelijk naar voren laat komen.

De klik met de fotograaf is bij een trouwreportage erg belangrijk. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we samen de wensen en mogelijkheden door. Bij mijn bruidsreportages worden de liefde en bijkomende emoties op prachtige wijze vastgelegd.

Jullie zijn al tijden smoorverliefd, of je wilt gewoonweg een leuk koppel in het zonnetje zetten…. Dan is er niets leuker dan dit vast te leggen met een persoonlijke ‘Vier de liefde’ loveshoot. Hierbij maak ik gebruik van de ‘Beloved-Moment Design' techniek; een techniek waarbij mensen spontaan en interactief voor de camera staan. Geen geposeerde houdingen, geen ‘camera-lach’, maar jezelf terugzien op de foto precies zoals je bent. Het resultaat? Een memorabele loveshoot en pakkende beelden waar de liefde vanaf spat!

Voorafgaand aan de sessie hebben we contact met elkaar zodat ik mij optimaal kan voorbereiden. Zo wil ik bijvoorbeeld dolgraag weten wat jullie zo bijzonder aan elkaar vinden. Vervolgens kiezen we de ideale fotolocatie uit. Wat dat betreft is alles mogelijk. Of je nu woont in het hoge noorden (Drachten, Heerenveen, Leeuwarden) of in een stad in Zuid-Holland, zoals Delft en Den Haag, ik ben beschikbaar!

Bij bedrijfsfotografie wordt op een uiterst professionele manier uw bedrijf of organisatie met haar medewerkers op beeld gezet. Ook hier adviseer ik spontane, sfeervolle foto’s te laten maken, zodat uw bedrijf op de herkenbare wijze naar voren komt. Tijdens evenementen maak ik professionele foto’s die een betrouwbare uitstraling geven. De mensen, sfeer en details komen duidelijk naar voren. Vanzelfsprekend fotografeer ik op gepaste afstand, zodat spontaniteit en andere bijzondere momenten niet worden verstoord.

Afscheidsfotografie of uitvaartfotografie kan bijdragen aan de verwerking van het verlies van een dierbare. Aan de hand van de foto’s ontstaat een waardevolle herinnering, hetgeen het rouwproces kan verzachten. Vanzelfsprekend fotografeer ik bij afscheidsfotografie / uitvaartfotografie op gepaste afstand.

Fotografe van hét moment

Je hebt kunnen lezen dat ik als 'fotograaf Drachten' een liefhebber ben van hét moment. Jullie memorabele momenten samen. Jullie eigen unieke moment voor eeuwig vastgelegd op de gevoelige plaat. Door een fotografe van hét moment.

Nu je mij wat beter hebt leren kennen wordt het tijd om jou beter te leren kennen. Neem hier direct contact met me op!