FOTOGRAAF DELFT

Fotograaf Delft - Mijn naam is Sandra Gielesen en ik ben professioneel fotograaf uit Delft. Leuk dat je mijn website bezoekt!

Mijn grote passie is het fotograferen van belangrijke momenten in het leven van mensen. Dit zorgt ervoor dat je bijzondere momenten op prachtige wijze kunt herbeleven; het worden herinneringen voor het leven.

Wij zijn ook actief in en rondom Delft zoals in;  Den Hoorn, Schipluiden, De Lier, Maasland, Naaldwijk, Nootdorp, Westland

Fotograaf  Delft - Mijn werkwijze

Als fotograaf uit Delft is mijn stijl te omschrijven als spontaan en ongedwongen, waarbij ik altijd op zoek ga naar 'hét moment'. Bij mijn fotosessies maak ik gebruik van de 'Beloved-Moment Design' methode. Eigenlijk is het een techniek waarbij jij en je geliefde(n) op een interactieve manier voor de camera staan zonder te poseren. Foto's zonder 'camera-lach', maar gewoon zoals jullie écht zijn. Dit levert de meest pure foto’s op.

Niet alleen in Delft fotografeer ik

Naast Delft ben ik als fotograaf actief door heel Nederland. Van Zuid-Holland tot Friesland, van Drachten via Heerenveen terug naar de omgeving Den Haag. De fotoshoots die ik maak zijn divers, maar altijd staan de mensen en hét moment centraal.

Welke mogelijkheden bied ik?

Trouwen, wie kijkt er nou niet ongelooflijk uit naar de mooiste dag van jullie leven? Hier wil je met een gevoel van trots en blijdschap op terugkijken. Ik ben een fotograaf die bij een huwelijk de spontaniteit goed naar voren brengt op ongedwongen wijze. Uiteraard staat de liefde centraal, maar ook details en de unieke sfeer met bijkomende emoties zie je terug in mijn trouwreportage.

De band tussen fotograaf en bruidspaar is hierbij belangrijk. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Zo komen we via een hechte samenwerking tot een bruidsreportage die jullie levenslang blijft heugen!

Kinderen zijn geen groot voorstander van ‘op de foto’ gaan. Of ze nu uit Delft of Friesland komen, ze zien er allemaal een klein beetje tegenop. Door mijn jarenlange ervaring als kinderfotograaf ervaren de kinderen mijn manier van werken als positief! Op een bijzonder ontspannen en speelse manier gaan we prachtig beeldmateriaal verzamelen. De kinderen voelen zich thuis en komen helemaal los.

Er wordt een tijdstip en locatie gekozen die jullie voorkeur geniet. Of dit nu in een weiland in Friesland is of een speeltuin in Delft, samen maken we er wat moois van en zorgen we voor schitterende foto’s!

Verliefd zijn, wat een heerlijk gevoel! Dan is er natuurlijk niets leuker om dat vast te leggen middels een ‘Vier de liefde’ loveshoot. Als fotograaf maak ik gebruik van de ‘Beloved fototechniek’. Een techniek waarbij mensen op een interactieve manier voor de camera staan, zonder te poseren, zonder ‘camera-lach’, maar gewoon zoals ze zijn! Hierbij staat jullie relatie écht in het middelpunt, met alle emoties van dien!

Voorafgaand aan de loveshoot kom ik graag met jullie in contact en vullen jullie een korte vragenlijst in. Zo zal ik bijvoorbeeld vragen wat jullie bijzonder vinden aan elkaar. Op deze manier bereid ik mij optimaal voor en zal er een loveshoot volgen waar jullie allebei met een warm gevoel op zullen terugkijken. Het resultaat? Een memorabele loveshoot met pakkende beelden waar de liefde vanaf spat!

Als bedrijfsfotograaf maak ik een professionele reportage van het bedrijf of organisatie met medewerkers. Ook hier zijn de foto’s spontaan en ongedwongen, wat leidt tot sfeervol materiaal waarin uw bedrijf zich uitstekend manifesteert.
Bij evenementenfotografie zorg ik voor professionele foto’s met een juiste uitstraling. De mensen, sfeer en details komen hier goed naar voren. Om de spontaniteit van de foto’s te waarborgen zal ik als fotograaf op gepaste afstand werken. 

Afscheidsfotografie kan bijdragen aan de verwerking van het verlies van een dierbare. Aan de hand van de foto’s ontstaat een waardevolle herinnering, hetgeen het rouwproces kan verzachten. Ook voor mensen die door omstandigheden niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn of voor kleine kinderen zullen de foto's zeer waardevol zijn. Vanzelfsprekend fotografeer ik bij afscheidsfotografie / uitvaartfotografie op gepaste afstand.

FOTOGRAAF DELFT BOEKEN?

Nu je mij en mijn stijl van fotograferen wat beter hebt leren kennen, wordt het tijd om jou te leren kennen. Ook als je niet specifiek op zoek bent naar een fotograaf uit Delft kun je gebruik maken van mijn unieke manier van fotograferen, mijn werkgebied is heel Nederland. Ook voor jou maak ik een fotoreportage met een aaneenschakeling van memorabele momenten die je altijd bij zullen blijven. Neem hier snel contact met me op!