fAMILIEFOTOGRAAF

Samen herinneringen maken voor later... Te boeken als zwangerschapsreportage, newborn lifestyle shoot, kraamreportage of gewoon voor familiefoto's. Verwacht van mij echter geen standaard geposeerd familieportret; ik hou van ongedwongen en spontaan en ben altijd op zoek naar connectie. Kortom, ik leg graag vast hoe jullie als gezin écht zijn. Voor tarieven en voorwaarden scroll je even naar onderen.

klik op een foto om deze groter weer te geven

TARIEVEN EN VOORWAARDEN

€ 350,-

circa 2 uur
thuis/op locatie
20 dig bestanden
online gallery
album 20x15 cm*
10 blz met 10 foto's van de gekozen 20
*upgrade naar groter abum mogelijk

Geschikt voor 1 gezin (max 5 personen)

Newborn: de fijnste periode is rond de 3e week na de geboorte of juist in de kraamweek.
Zwangerschap: de mooiste periode is tussen week 32 en 36 van je zwangerschap


  • Omdat ik woonachtig ben in Friesland, maar afkomstig ben uit Delft, reken ik beide gebieden tot mijn werkgebied. Reiskosten zijn inclusief binnen een straal van 10 km rond Beetsterzwaag en binnen een straal van 10 km rond Delft, meer kilometers à € 0,45.
  • Om een definitief plekje in mijn agenda te reserveren ontvang je direct na boeking de factuur met het verzoek 50% van het totaalbedrag te betalen. Zodra dit bedrag is overgemaakt is de boeking definitief; de resterende 50% dient uiterlijk een week voor de fotosessie te worden overgemaakt. Het factuurbedrag dient in zijn geheel betaald te zijn vóórdat de fotosessie plaatsvindt. Voor trouwreportages gelden andere voorwaarden, neem hiervoor contact met mij op. 
  • Het boeken van een fotosessie betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s voor promotionele doeleinden op mijn website, social media, drukwerk en/of deelname aan wedstrijden, tenzij je voorafgaand aan de boeking schriftelijk hebt aangegeven dat dit niet gewenst is.
  • Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden en genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.