FAMILIEFOTOGRAAF

day in the life

Samen herinneringen maken voor later... Een Day in the life sessie is te boeken als zwangerschaps-reportage, newborn lifestyle shoot, kraamreportage of gewoon voor ongedwongen en spontane familiefoto's. Verwacht van mij geen standaard geposeerd familieportret; ik hou van ongedwongen en spontaan en ben altijd op zoek naar connectie. Kortom, ik leg graag vast hoe jullie als gezin écht zijn.

Tijdens een Day in the Life fotoreportage fotografeer ik letterlijk een halve of hele dag uit jullie dagelijks leven. Bij een halve dag kan dat bijvoorbeeld zijn vanaf 's middags 15.00 uur tot en met het moment dat de kinderen naar bed gaan (of juist vanaf de ochtend). Bij een hele dag start ik 's ochtends; bijvoorbeeld vanaf het moment dat jullie opstaan tot aan het moment dat jullie op de bank ploffen en/of de kleintjes naar bed gaan.

Bij deze reportages mag iedereen lekker zichzelf zijn. Kinderen kunnen dus gewoon heerlijk spelen, gek doen, plezier maken! Misschien gaan jullie gaan samen koekjes bakken, boodschappen doen of naar de speeltuin/kinderboerderij; er is van alles mogelijk! We kunnen ook bij opa en oma op bezoek gaan, of zij komen gezellig bij jullie langs. En het mooiste van deze reportage is..... niemand hoeft te poseren! Een Day in the Life fotoreportage is al mogelijk vanaf € 550,- inclusief album.

Bel me om de mogelijkheden van deze verfrissende vorm van familiefotografie te bespreken! Je kinderen (én partner) zullen je dankbaar zijn ;) 

Voor mensen die op zoek zijn naar meer 'traditionele' fotografie of voor wie een halve dag te lang is, bied ik de mogelijkheid een 'slice of life' te laten fotograferen. Kortweg een 'stukje uit jullie leven' ; ook wel een mini Day in the life reportage. Totaal ben ik dan 2 uur bij jullie aanwezig waarbij er, naast het fotograferen van een activiteit, ook ruimte is voor een aantal geposeerde (familie)portretten (max. 20 minuten).