day in the life

kinderfotograaf-day-in-the-life-delft-denhoorn-friesland-zuid-holland.jpg

G I V E A W A Y

T.W.V. € 395,- 

EEN REPORTAGE VAN JULLIE DAGELIJKS LEVEN! 

 
 

WAT IS HET?
Een "Day in the Life" is een fotoreportage in documentaire vorm; waarbij ik letterlijk een halve of hele dag uit het 'gewone' dagelijks leven vastleg. Superleuk voor nu en een waardevolle herinnering voor later. In dit geval gaat het om de korte Day in the Life reportage van 4 uur. Het allerfijnste van deze reportage is dat iedereen zichzelf mag zijn. Kinderen kunnen gewoon lekker spelen, gek doen, plezier maken! Misschien gaan jullie gaan samen koekjes bakken, een spelletje spelen, boodschappen doen, naar de speeltuin of kinderboerderij; er is echt van alles mogelijk! Er hoeft dus absoluut niet geposeerd te worden (yeah!)

WIE EN WAT ZOEK IK?
Voor uitbreiding van mijn portfolio ben ik op zoek naar een gezin met één kind en twee gezinnen met minimaal twee - liefst meer - jonge kinderen, waarvan de kinderen en de ouder(s) lekker actief zijn. Misschien kan zo'n gezin zelfs als 'chaotisch' worden beschreven, plezier maken moet in ieder geval voorop staan. O ja, en het liefst heeft mijn 'ideale' gezin ook nog een huisdier :) 

BELANGRIJK!
Omdat het echt gaat om het vastleggen van het dagelijks leven, zie ik liever géén perfect opgeruimd huis, zeker géén matchende kleding (pyjama's en joggingbroeken zijn wat mij betreft helemaal prima!) en niet persé perfect gekamde haartjes. Kortom, maak het jezelf gemakkelijk! 

WANNEER?
Datum en tijdstip in overleg; bijvoorbeeld op een middag met als afsluiter het bed- en badritueel (van 15-19 uur of 16-20 uur) of juist 's ochtends vroeg bij het wakker worden (van 7-11 uur of 8-12 uur).

ENNN....DURF JE HET AAN?
Past dit goed bij jullie gezin en durven jullie dit aan met elkaar? Meld je dan snel aan door middel van onderstaand formulier! Ik wil alvast van alles van jullie weten ;) Doe dit uiterlijk 18-04-2017. 

WIE KRIJGT WAT?
Ik geef in totaal 3x een Day in the Life reportage weg aan enthousiaste gezinnen waarvan het verhaal het meest aansluit op mijn oproep. Behalve de fotoreportage ontvang je een selectie digitale fotobestanden én een leuk pocketalbum kado!

PS 1. Check na het verzenden goed of je een bevestiging van ontvangst hebt gekregen (eventueel in je spamfolder), pas dan weet je zeker dat ik het formulier heb ontvangen.

PS 2. Helaas voor mijn collega's.... deze actie geldt niet voor (semi-) professionele fotografen. 

aanmeldformulier

Naam *
Naam
Voorwaarden *
Deelname aan deze giveaway betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van foto’s voor promotionele doeleinden op mijn website, social media, drukwerk en/of deelname aan wedstrijden. Deelnemen kan tot en met 18-04-2017, 23:59 uur. Alleen volledig ingevulde formulieren zijn geldig. Op 21-04-2017 maak ik via mijn Facebookpagina bekend bij wie ik kom fotograferen. Geef mijn pagina dus gelijk even een like zodat je het nieuws niet mist! En helaas voor mijn collega's.... deze actie geldt niet voor (semi-) professionele fotografen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.