BRUIDSFOTOGRAFIE FRIESLAND en GRONINGEN

Bruidsfotograaf Friesland en Groningen door Sandra Gielesen

"Wat ontzettend leuk! Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!" Jullie trouwdag. Een dag om nooit meer te vergeten. Een dag vol met geweldige momenten waar je later nog vaak aan terug zult denken. Zeker met de foto's die ik als bruidsfotograaf voor jullie maak!

Mijn naam is Sandra Gielesen en ik verzorg al jaren met grote passie trouwfotografie in Friesland en omstreken. De trouwreportages die ik verzorg blijven als tastbare herinnering achter. Met mijn camera zoek ik op jullie trouwdag voortdurend naar hét moment; het resultaat is een aaneenschakeling van momenten die er écht toe doen.

Het verhaal van jullie dag, vastgelegd in een professionele bruidsreportage.

In de hele provincie maar ook in Groningen zijn wij actief: van Beetsterzwaag, Nij Beets, Opsterland, Burgum, Gorredijk, Wijnjewoude, Bakkeveen, Appelscha tot Marum, Groningen, Westerlee, Haren en Slochteren. 

Bruidsfotografie - Wat betekent het voor mij?

Vanuit Beetsterzwaag, onder de rook van Drachten (Friesland) hou ik mij het liefst bezig met bruidsfotografie (trouwfotografie); het is mijn grote passie!

De emoties, het vieren van de liefde, bijzondere momenten en minieme details maken ieder huwelijk uniek. De uitdaging om deze unieke momenten en details vast te leggen zodat deze niet verloren gaan vind ik geweldig. Het is echt iedere keer een eer als ik als trouwfotograaf getuige mag zijn van zoveel bijzondere momenten.

Mooie momenten die iedereen bijblijven, mede dankzij mijn trouwfoto's.

Bruidsfotografie Friesland en groningen -
Hoe ik te werk ga

Mijn stijl van bruidsfotografie laat zich het beste omschrijven als spontaan en documentair. Ik registreer wat er is, van details tot grote momenten. Vrijwel zonder iets te regisseren, omdat dit afbreuk doet aan het unieke verhaal en de spontaniteit van jullie trouwdag.

Tijdens jullie bruiloft probeer ik voortdurend hét moment te vangen. Dit levert een trouwreportage op die de dag goed weerspiegelt met frisse, pure en pakkende beelden! 

De onderlinge klik tussen fotograaf en bruidspaar vind ik erg belangrijk. Daarom nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek nemen we samen jullie wensen en de mogelijkheden door. Ik denk graag met jullie mee. Zo komen we tot het allermooiste resultaat!

Maar er is meer dan alleen 'bruidsfotografie Friesland'

Behalve in Friesland opereer ik voor bruidsfotografie door heel Nederland. Van Friesland tot Zuid-Holland, van Drachten tot Delft. Voor het verzorgen van bruidsreportages reis ik door heel Nederland!

Behalve voor bruidsfotografie heb ik een passie voor het fotograferen van 'mensen en hun belangrijke momenten' in welk opzicht dan ook. Graag leg ik uit wat ik nog meer fotografeer.

Wat is het geweldig om verliefd te zijn! Wat is er leuker dan dit vast te leggen met een ‘Vier de liefde’ loveshoot. Ik pas hierbij de ‘Beloved fototechniek’ toe; een techniek waarbij mensen op interactieve manier voor de camera staan, zonder te poseren, zonder ‘camera-lach’, maar gewoon zoals ze zijn. Dit resulteert in heerlijke, pure en spontane foto’s waar de liefde vanaf spat!

Door middel van een korte vragenlijst leer ik jullie voor de loveshoot alvast beter kennen. Zo wil ik bijvoorbeeld graag weten wat jullie zo bijzonder vinden aan elkaar. Op deze wijze kan ik mij optimaal voorbereiden en wordt de loveshoot zo persoonlijk mogelijk.

Het resultaat? Een memorabele fotosessie en pakkende beelden!

Voor kinderen is ‘op de foto’ gaan niet hun favoriete bezigheid. Van Friesland tot Zuid-Holland, kinderen gaan eigenlijk niet graag naar een fotoshoot. Bij mij is dat anders! Door mijn jarenlange ervaring als kinderfotograaf zal mijn werkwijze uw kinderen geweldig bevallen. De vrijblijvende, losse aanpak in combinatie met een gezellige en speelse sfeer zorgt ervoor dat we samen memorabele foto’s gaan vastleggen.

De sessie vindt plaats op een tijdstip en locatie van jullie voorkeur. Een weiland in Friesland, een speeltuin in Delft, of gewoon bij jullie thuis; ik neem alle tijd om jullie te fotograferen zoals jullie echt zijn.

Een uitvaart is een moeilijke dag; vaak gaat zo'n dag als een waas voorbij. Het afscheid van een dierbare op beeld vastleggen helpt bij het rouwproces. Ook voor de afwezigen op de begrafenis en voor kleine kinderen kan een fotoreportage van groot belang zijn bij het verwerken van het verlies. Bij uitvaarten fotografeer ik uiteraard op gepaste afstand.

Als bedrijfsfotograaf verzorg ik een professionele reportages van uw bedrijf of organisatie met haar medewerkers. Ook hier spontane en ongedwongen foto’s die zorgen voor sfeer waardoor uw bedrijf zich op herkenbare wijze manifesteert.
Bij het fotograferen van evenementen maak ik foto’s met een professionele uitstraling. De mensen, sfeer en details worden op fraaie wijze in beeld gebracht. Om de spontaniteit en bijzondere momenten niet te verstoren, fotografeer ik op gepaste afstand.

Trouwfotografie Friesland - Memorabele fotosessie van een memorabele dag

Die memorabele dag komt ongetwijfeld steeds dichterbij. Op deze pagina, bruidsfotografie Friesland, heb ik verteld dat ik het een eer vind om momenten voor jullie vast te mogen leggen die jullie niet willen missen. Jullie weten hoe ik te werk ga om van jullie memorabele dag een onvergetelijk verhaal afgebeeld in foto's te maken. Intussen hebben jullie mij al een stuk beter leren kennen.

Nu is het tijd om jullie te leren kennen; neem direct contact met me op !