Trouwen in Groningen

Trouwen in Groningen

Ze zeggen wel eens 'het lekkerst bewaar je tot het laatst'. Dat klopt in dit geval wel; mijn laatste bruiloft van dit jaar was een geweldige afsluiter! Donovan en Elsbeth trouwden, samen met hun dochtertje Sophie, in de boomgaard van Landgoed Lemferdinge. Wat een geweldige locatie is dat! De dag was super relaxed met lieve familie en vrienden om hen heen. Een fantastische zangeres zorgde, samen met een pianist, voor het muzikale gedeelte. Ze wist de bruid en de rest van het gezelschap tot tranen te roeren (gelukkig kon ik me achter mijn camera verstoppen ;) ). En hoe tof is het dat de bruidegom de ring voor zijn bruid zelf heeft gemaakt? Kortom, graag meer van dit soort bruiloften, wat was het een feestje! Nogmaals bedankt dat ik jullie grote dag mocht vastleggen Donovan en Elsbeth, check snel de mail voor de rest van de foto's!

Trouwen in Delft

Trouwen in Delft

Wat een prachtige en super relaxte huwelijksdag hadden Stef en Ilse vorige maand! Ze trouwden in het prachtige stadhuis van Delft. Na de ceremonie vertrokken we lopend naar het terras van Grand Café De Sjees dat letterlijk áchter het stadhuis ligt; het was tijd voor taart en toast! Voor de fotoshoot hoefden we ook al niet ver; de Delftse binnenstad heeft zoveel mooie plekjes! Omdat het avondfeest werd gegeven bij het sfeervolle Restaurant 't Postkantoor en ik daar niet bij aanwezig zou zijn, hebben we daar 's middags ook nog een aantal foto's gemaakt. Wat een bijzonder plekje is dat toch....ik ken het nog als een echt postkantoor ;) Stef & Ilse, nogmaals bedankt voor het vertrouwen. De rest van de foto's is onderweg. Ik wens jullie samen een liefdevolle toekomst! 

Trouwen in Boelenslaan

Trouwen in Boelenslaan

Eind juli zijn Lennert & Foppie getrouwd. Om deze bijzondere gebeurtenis samen met hun zoontje Wout, familie en vrienden te vieren, organiseerden zij een ongedwongen feest bij Theeschenkerij 't Landschap in Boelenslaan. Wat was het een spetterend, kleurrijk feest! Het weer was prachtig, de locatie was top en de leuke spelletjes en Theaterduo Acta maakte het feest compleet. Het feest werd afgesloten met een heerlijke barbecue. 

Trouwen in Beetsterzwaag

Trouwen in Beetsterzwaag

Op de populairste (en warme!) trouwdatum van het jaar 07-07-2017 trouwden Gerben en Marianne samen met hun zoontje Julian in Rottevalle, vlakbij Drachten op een super leuk ongedwongen locatie. Deze warme dag in Friesland was gevuld met liefdevolle momenten, hartelijke mensen en een nat pak voor het oudste neefje ;) 

Trouwen in Harlingen

Trouwen in Harlingen

De grote dag van André Johan en Nienke startte in Harlingen, de geboortestad van Nienke.  Hoewel er regen was voorspeld viel dat gelukkig reuze mee; de harde wind zorgde er mede voor dat het droog bleef. En natuurlijk hadden we af en toe last van de frisse wind, maar in Harlingen zijn ze wel iets gewend en Nienke bleek een 'bikkel' van een bruid te zijn, echt zó stoer!
 

Trouwen in Delft

TROUWFOTOGRAAF DELFT

Bruidsfotograaf Delft

Tijdens de grote dag van Jolijn & Noëmhi mocht ik de bruidsreportage verzorgen. Het was een prachtige dag die begon met een superleuke trouwshoot bij Hoeve Biesland, een biologische boerderij waar naast natuurlijk een heleboel dieren, ook een winkel is gevestigd (aanrader!).

Daarna vertrokken we naar de Delftse binnenstad. Wat blijft het toch een feestje om daar trouwfoto's te maken. Eigenlijk is de hele stad fotogeniek en samen met de prachtige bruiden kwamen we bijna tijd tekort. Naast de bekende straatjes, kerken en pleinen, brachten we een bezoek aan Boulangerie Michel, waar Noëmhi werkt. Wat een sfeervolle plek om even te gaan zitten voor koffie of lunch! De ceremonie vond vervolgens plaats in het prachtige stadhuis van Delft waar, na afloop als verrassing voor het paar, ballonnen werden opgelaten.

Na de trouwceremonie reden we naar het huis van Jolijn & Noëmhi waar in een informele sfeer heerlijk werd gegeten, gefeest én gedanst! De catering was in handen van Severine Meijer die met haar bedrijf 'Opscheppen met Severine' als private chef zorgde voor de inwendige mens. En wat was dat allemaal verrukkelijk! James en Eva van The Big Swingers verzorgden de muzikale omlijsting en deden hun naam meer dan eer aan: onder hun fantastische pianospel en zang gingen de voetjes al snel van de vloer en kon iedereen heerlijk swingen. Ik kijk als trouwfotograaf terug op een supermooie, intieme huwelijksdag met een waanzinnig lief bruidspaar. 

Lieve Jolijn en Noëmhi, ik vond het een eer om jullie trouwdag te mogen fotograferen en wens jullie een mooi en liefdevol leven toe met zijn tweetjes. De rest van de foto's komt snel jullie kant op en daarna gaan we aan de slag met het fine-art trouwalbum!

Liefs, Sandra

Fotolocatie: Hoeve Biesland
Muziek:  The Big Swingers 
Catering: Opscheppen met Severine

Trouwen in Delft