Newborn Lifestyle Friesland {Thymen}

Toen de mama van Thymen, Anneke, zwanger was maakten we een mooie zwangerschapsreportage in de bossen van Beetsterzwaag. Het was dan ook superleuk dat ik Thymen na de geboorte mocht fotograferen. Door ziekte van zowel mama als de kleine Thymen werd het geen 'echte' newborn reportage meer, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben prachtige foto's van het jonge gezin kunnen maken....

Day in the Life Friesland {Gwyn}

Day in the Life Friesland {Gwyn}

Gwyn groeit op op een boerderijtje met (natuurlijk) heel veel dieren, speelruimte en ouders voor wie niets te gek is. Zo mooi om dit vast te mogen leggen!

Day in the life Delft {Pepijn+Floris}

Day in the life Delft {Pepijn+Floris}

Als kado voor de verjaardag van zijn vrouw boekte Vincent bij mij een fotoshoot. Het ging vooral om hun zoontjes Pepijn en Floris. Het jonge gezin woont in Den Hoorn (bij Delft) en ze wilden graag ongedwongen gezinsfoto's (yeah!). Zo ontstond het idee om de hele familie lekker te laten spelen in hun eigen tuin én in de speeltuin! 

Newborn Lifestyle Friesland {Max}

Newborn Lifestyle Friesland {Max}

Mijn newbornsessies zijn super relaxed doordat ze gebaseerd zijn op lifestyle (documentaire) fotografie. Ik kom bij jullie thuis en fotografeer jullie pasgeboren baby in de eigen vertrouwde omgeving. Dit kan zowel in de kraamweek als ook in de eerste maand.