Trouwen in Sandfirden

Trouwfotograaf Sandfirden

BRUIDSFOTOGRAAF SANDFIRDEN

Tijdens een gezellig kennismakingsgesprek bij mij aan de keukentafel in Beetsterzwaag, vertelden Freek en Rixt hoe zij hun grote dag hadden gepland. Het prachtige bruidspaar, beiden afkomstig uit Friesland, maar nu woonachtig in Amsterdam, had hun huwelijk in 'festivalstijl' in het mooie Friesland gepland. Mijn hart maakte een sprongetje, wat cool! Als bruidsfotograaf maak je zoveel bijzondere dingen mee; deze dag zou heel bijzonder worden!

En dat was ook zo. Op het terrein van de ouders van Rixt in Greonterp was een camping gemaakt zodat alle gasten uit Amsterdam en omstreken lekker konden blijven slapen na het feest. Om bij de trouwlocatie te komen, reden we via platte karren achter tractoren naar het vlakibij gelegen open vaarwater. Daar lagen open schuiten op ons te wachten. , De ceremonie vond plaats in het pittoreske kerkje Sânfurd in Sandfirden, gelegen aan het water op het platteland in Friesland. Na een zeer persoonlijke ceremonie door de vrienden van het bruidspaar, was het tijd voor een toast en een korte fotoshoot in de directe omgeving van het kerkje. Daarna keerde het gezelschap terug naar het “festivalterrein”; daar stond de gasten een groot aantal foodtrucks en een knallend avondfeest te wachten. 

De huwelijksdag zelf was mooier dan ik van tevoren had kunnen bedenken (ook al hield het dikke wolkendek ons in spanning, gelukkig viel er pas 's avonds wat regen!). Kijk en geniet mee van deze mooie dag met prachtige mensen en zoveel liefde! Lieve Rixt en Freek, dank jullie wel dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn, ik wens jullie samen een prachtige toekomst toe! 

Thema: festivalbruiloft

Trouwlocatie: Kerkje Sânfurd te Sandfirden