Trouwen in Drenthe

Trouwfotograaf Drenthe

Bruidsfotograaf Drenthe

Hoewel het huwelijk plaatsvond in Drenthe, was "Friesland meets Canada", toch wel de rode draad op de grote dag van Geoffrey & Klaske. Niet alleen stapten zij in het huwelijksbootje..... na de bruiloft werd hun emigratie naar Canada namelijk definitief! Een dag dus vol emoties, met een lach en een traan, voor het afscheid, maar zeker ook vol optimisme op weg naar een nieuw begin. Hoewel het voor familie en vrienden best moeilijk was om dit prachtige stel te 'laten gaan', overheerste vooral vreugde en trots! Wetend dat voor dit prachtige stel hun liefste wens in vervulling gaat: wonen en werken in Canada. Het land waarvan iedereen zegt 'zij horen daar thuis!'. Is dat niet mooi? Loslaten heet dat......en dat is ook liefde, misschien wel de meest pure vorm. Lieve Geoffrey & Klaske, ik heb genoten van jullie grote dag en wens jullie samen een fantastische toekomst in Canada! Liefs, Sandra

{ Winnaar Best Wedding Photography Wedisson Award, 05-04-2017 }
Whoehoe! Dat was lekker wakker worden met een mailtje dat ik een internationale award heb gewonnen met de foto "Pake & Pakesizzer" (oftewel Opa & Kleindochter). Superleuk dat juist déze foto internationale erkenning krijgt. De foto is namelijk gemaakt tijdens het huwelijk van Geoffrey & Klaske. Zij stapten die dag niet alleen in het huwelijksbootje..... na de bruiloft werd hun emigratie naar Canada namelijk definitief!

Een dag vol emoties, met een lach en een traan, voor het afscheid, maar zeker ook vol optimisme op weg naar een nieuw begin. Dit verklaart, samen met het gemis van beppe, de prachtige emotionele ontmoeting tussen Klaske en haar pake. Nogmaals dank dus dat ik jullie grote dag mocht vastleggen Geoffrey & Klaske!