Trouwen in Harlingen

TROUWFOTOGRAAF HARLINGEN

Bruidsfotograaf Katlijk

De grote dag van André Johan en Nienke startte in Harlingen, de geboortestad van Nienke. Hoewel er regen was voorspeld, viel dat gelukkig reuze mee; dankzij de harde wind bleef het droog! En natuurlijk hadden we af en toe last van de frisse wind, maar in Harlingen zijn ze wel iets gewend en Nienke bleek een 'bikkel' van een bruid te zijn, echt zó stoer!

Na de fotoshoot in de binnenstad van Harlingen (die super fotogeniek is!) en bij de haven en het strand, vond de ceremonie plaats in het (ook al zo mooie) stadhuis van Harlingen. Als trouwfotograaf kom je nog eens ergens ;) Bij aankomst werden we opgewacht door de vader van de bruid die, samen met andere leden van slagwerkgroep Cadence, zorgde voor een swingende muzikale verrassing! 

Na de persoonlijke trouwceremonie deden we, onder het genot van bubbels en cupcakes, nog een tochtje met een rondvaartboot. Vanaf het water bekijk je zo’n stad als Harlingen weer nét even anders, zo leuk! Vervolgens reisden we af naar sfeervolle trouwlocatie Kwartier Noord in Katlijk voor de borrel, diner en het feest. Voor mij als bruidsfotograaf was dit een leuke dag waarop van alles gebeurde en die heerlijk relaxed verliep!

Lieve André Johan en Nienke, bedankt dat ik deze bijzondere dag mocht vastleggen. Ik heb ervan genoten en wens jullie een fantastische toekomst samen.

Liefs, Sandra


Trouwlocatie: Kwartier Noord

Trouwen in Friesland