Trouwfotograaf Harlingen {André Johan&Nienke}

De grote dag van André Johan en Nienke startte in Harlingen, de geboortestad van Nienke.  Hoewel er regen voorspeld was, viel dat gelukkig reuze mee; de harde wind zorgde er mede voor dat het droog bleef. En natuurlijk hadden we af en toe last van de frisse wind, maar in Harlingen zijn ze wel iets gewend en Nienke bleek een 'bikkel' van een bruid te zijn, echt zó stoer!

Na de fotoshoot in de stad (die super fotogeniek is!) en bij de haven en het strand vond de ceremonie plaats in het (ook al zo mooie) stadhuis van Harlingen. Bij aankomst werden we opgewacht door de vader van de bruid die, samen met andere leden van slagwerkgroep Cadence, zorgde voor een swingende muzikale verrassing! Na de persoonlijke ceremonie deden we, onder het genot van bubbels en cupcakes, nog een tochtje met een rondvaartboot. Vanaf het water bekijk je een stad weer nét even anders, zo leuk! Vervolgens reisden we af naar sfeervolle feestlocatie Kwartier Noord in Katlijk voor borrel, diner en het feest. 

Lieve André Johan en Nienke, bedankt dat ik deze bijzondere dag mocht vastleggen. Ik heb ervan genoten en wens jullie een fantastische toekomst samen. Check jullie mailbox voor de rest van de foto's! 

Liefs, Sandra


Feestlocatie: Kwartier Noord