Trouwen in Delft

Trouwfotograaf Delft

Bruidsfotograaf Delft

Op een zonnige vrijdag in juni trouwden Robbert en Nicole. Ik begon de dag vroeg in de ochtend bij hen thuis in Den Haag. Nicole was zich samen met de kinderen al aan het voorbereiden. Het wachten was op Robbert die Nicole zou komen ophalen.

Nadat Robbert en Nicole elkaar hadden bewonderd vertrokken we, samen met de kinderen, voor de fotoshoot naar de Delftse Hout en de Delftse binnenstad. Wat een leuke combinatie van beelden leverde dit op! Ondertussen verzamelden de daggasten zich bij Knus in Delft voor een gezellige en heerlijke lunch! Na afloop van de lunch bracht een Amerikaanse oldtimer bus (cool!) ons naar het stadhuis van Delft. 

Omdat de Nieuwe Kerk werd gerestaureerd was er op de markt nog even een spannend momentje....zou de bus er wel door kunnen? Gelukkig was de buschauffeur behendig en met behulp van handige gasten van Robbert en Nicole kwamen we toch op tijd aan bij het stadhuis. De ceremonie was prachtig en, net als de rest van de dag, zeer ontspannen. 

Onder het genot van bubbels en taart deden we na afloop van de ceremonie een rondje Delftse grachten in een rondvaartboot. Super leuk om te doen (zeker voor mij als echte Delftse!). De bus bracht ons vervolgens terug naar Knus waar nog een gezellige barbecue en een feestavond voor het bruidspaar en de gasten gepland stond. Lieve Robbert en Nicole, bedankt dat ik deze belangrijke dag voor jullie mocht vastleggen. Ik wens jullie veel liefde en gezondheid en een mooie toekomst samen met jullie lieve kinderen! 

Locatie: Knus