Trouwfotograaf Delft {Jolijn&Noëmhi}

Bruidsfotograaf Delft

Een paar weken geleden was de grote dag van Jolijn & Noëmhi en mocht ik hun bruidsreportage verzorgen! Het was een prachtige dag die begon met een superleuke shoot bij Hoeve Biesland, een biologische boerderij waar naast natuurlijk een heleboel dieren, ook een winkel is gevestigd (aanrader!). Daarna vertrokken we naar de Delftse binnenstad. Wat blijft het toch een feestje om daar foto's te maken. Eigenlijk is de hele stad fotogeniek en samen met de prachtige bruiden kwamen we bijna tijd tekort. Naast de algemeen bekende straatjes, kerken en pleinen, brachten we ook een bezoek aan Boulangerie Michel, waar Noëmhi werkt. Wat een sfeervolle plek om even te gaan zitten voor koffie of lunch!

De ceremonie vond vervolgens plaats in het prachtige stadhuis van Delft waar na afloop als verrassing voor het paar ballonnen werden opgelaten. Daarna reden we naar het huis van Jolijn & Noëmhi waar in een informele sfeer heerlijk werd gegeten, gefeest én gedanst! De catering was in handen van Severine Meijer die met haar bedrijf 'Opscheppen met Severine' als private chef zorgde voor de inwendige mens. En wat was dat allemaal verrukkelijk! James en Eva van The Big Swingers verzorgden de muzikale omlijsting en deden hun naam meer dan eer aan: onder hun fantastische pianospel en zang gingen de voetjes al snel van de vloer en kon iedereen heerlijk swingen. Ik kijk terug op een supermooie, intieme dag met een waanzinnig lief bruidspaar. 

Lieve Jolijn en Noëmhi, ik vond het een eer om jullie grote dag te mogen fotograferen en wens jullie een mooi en liefdevol leven toe met zijn tweetjes. De rest van de foto's komt snel jullie kant op en daarna gaan we aan de slag met een prachtig album! Liefs, Sandra

Fotolocatie: Hoeve Biesland
Muziek:  The Big Swingers 
Catering: Opscheppen met Severine