Trouwen in Katlijk

Trouwfotograaf Heerenveen

Bruidsfotograaf Heerenveen

Vandaag niet één, maar TWEE bruiden op de blog! Annelies en Marloes gaven elkaar het jawoord in de prachtige Thomastsjerke van Katlijk (nabij Heerenveen). Wat een bruiloft was dit! De geloften zouden op een persoonlijke manier worden uitgesproken, maar Annelies deed dit niet 'zomaar'.... Zij had een prachtig lied geschreven voor haar Marloes; dat zorgde natuurlijk voor de nodige emoties. En toen later de vader van Marloes de beide bruiden toezong (zo stoer!) met het lied 'Dochters' van Marco Borsato, stroomden de tranen wederom. Ik moest zelf ook een traantje wegpinken....

Na de kerk was er tijd voor taart en toast en omdat het prachtig weer was, kon dat allemaal buiten bij de Thomastsjerke plaatsvinden. Voor de fotoshoot gingen we naar het Ketliker Skar, een prachtig natuurgebied vlakbij de trouwlocatie. De daggasten vertrokken alvast naar d'Herberg, waar een barbecue en een knallend avondfeest gepland was.

Lieve Annelies en Marloes, bedankt dat ik deze bijzondere dag voor jullie mocht vastleggen. Ik vond het een eer om erbij te mogen zijn en wens jullie een prachtig mooie toekomst samen!