Trouwfotograaf Drachten {Gerben&Marianne}

BRUIDSFOTOGRAAF DRACHTEN 

Op de populairste (en warme!) trouwdatum van het jaar 07-07-2017 trouwden Gerben en Marianne. Mijn dag begon bij het ouderlijk huis van de bruidegom in De Wilgen. Gerben was samen met zijn moeder bezig met de laatste voorbereidingen. Ook Gerben's broer kwam, samen met zijn vrouw en kinderen, bij het ouderlijk huis en wat zag dit gezin er mooi uit!  Ik vervolgde de dag bij Marianne, die bij het aantrekken van de jurk ook hulp kreeg van haar moeder. En eerlijk is eerlijk.... wat vind ik dit toch altijd een bijzonder mooi moment! Vooral ook als daarna de papa zijn dochter als bruid ziet. Gelukkig heb ik altijd mijn camera om me even achter te verstoppen, want al die emoties haha...

Gerben vertrok naar hun eigen huis om Marianne op te halen. De 'first look' vond plaats in hun prachtige achtertuin onder toeziend oog van familie en buren; ook al zo leuk! En ik zeg het vaker: de first look hoeft al lang niet meer (liever niet zelfs) bij de voordeur! Zorg voor een mooie lichte plek waar ruimte is voor familie en vrienden, dat geeft een extra dimensie aan het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien. In dit geval was er nóg een extra dimensie, doordat het oudste neefje in de vijver belandde (de foto daarvan blijft privé). Gelukkig liep het allemaal goed af, kwam het jongetje met de schrik vrij én had zijn mama een extra broek meegenomen ;)

Nadat ook zoontje Julian perfect matchend was aangekleed (zo schattig!) reden we voor de fotoshoot naar Beetsterzwaag, waar we zowel binnen (bij Huize Lyndenstein) als buiten in de prachtige natuur foto's maakten. Voor de ceremonie en het feest had het bruidspaar Paviljoen De Leyen in Rottevalle gekozen en wat een prachtige ongedwongen locatie is dat om een bruiloft te vieren!  Na de ceremonie was er een heuse balkonscène en mede dankzij het mooie weer kon de heerlijke bruidstaart op het terras genuttigd worden. Voor het diner en de feestavond nam ik afscheid van het bruidspaar. Gerben en Marianne, dank jullie wel dat ik jullie trouwdag mocht vastleggen. Ik wens jullie samen met jullie lieve Julian heel veel liefde en een mooie toekomst! De rest van de foto's komt snel jullie kant op. 

Trouwjurk: Fidelity
Kostuum: Klaas van der Werff
Ringen: De Slag
Bruidstaart: Banketbakkerij Boonstra
Ceremonie en feest: De Leyen
Fotografie: Sandra Gielesen
Bloemen: Grytsje Lieuwes Freelance Bloemstyliste, Rottevalle