aFSCHEIDSFOTOGRAAF

UITVAART - afscheid - HERINNERING

Afscheid nemen van een dierbare.... Dat is iets waar je liever niet bij stilstaat, maar (meestal) onverwacht je pad kruist. Ieder afscheid is uniek en behalve verdriet is er ook altijd veel liefde zichtbaar en juist dát vind ik bijzonder om vast te leggen

Uit ervaring weet ik dat foto's van een uitvaart kunnen helpen bij de verwerking van het verlies van een dierbare. Ze kunnen de pijn niet wegnemen, maar wél het rouwproces verzachten. Met foto's krijgen nabestaanden tastbare herinneringen die het mogelijk maken om de dag nog eens terug te halen, want door alle emoties gaat er op zo'n dag vaak veel aan je voorbij. Ook voor mensen die door omstandigheden niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn én voor jonge (klein)kinderen kunnen de foto's (later) van grote betekenis zijn.

Na het afscheid is er een herinnering om vast te houden; de reportage wordt verwerkt in een mooi album. Misschien heeft u er in het begin nog geen behoefte aan, maar wanneer u eraan toe bent kunt u door het album bladeren, bijvoorbeeld samen met familie of vrienden. Dit brengt vaak ook het gesprek gemakkelijker op gang en wordt ervaren als een prettige manier om terug te blikken op de ingrijpende gebeurtenis.

De foto’s zijn weliswaar confronterend, maar vooral zo ontzettend mooi....zo waardevol om te hebben. We zien nu pas hoeveel mensen er aanwezig waren bij het afscheid van onze lieve papa. Er ging die dag zoveel langs ons heen. Heel bijzonder ook dat we je nauwelijks hebben opgemerkt en je toch zo’n persoonlijke reportage hebt gemaakt. Nogmaals bedankt!
— Familie De Vries

Mijn manier van werken is persoonlijk en betrokken. Ik ben gecertificeerd MomentDesign fotograaf met gevoel voor connecties tussen geliefden, ouders en kinderen. Vooraf bespreek ik samen met u of de uitvaartleider uw wensen. Met mijn foto's vertel ik het verhaal van het afscheid. Uiteraard fotografeer ik respectvol en op gepaste afstand, maar soms kom ik ook eventjes dichterbij om het juiste gevoel vast te kunnen leggen. Door gebruik van lichtsterke lenzen kan ik fotograferen zonder storende flits.

TARIEVEN
Een afscheidsreportage is al mogelijk vanaf € 550,- inclusief prachtig herinneringsalbum; neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met mij op.

Afscheidsfotograaf Friesland, Uitvaartfotograaf Friesland, Uitvaartfotografie Friesland, Rouwfotograaf Friesland, Afscheidsfotograaf Delft, Uitvaartfotograaf Delft, Uitvaartfotografie Delft, Rouwfotograaf Delft, Begrafenisfotograaf Friesland, Begrafenisfotograaf Delft, Afscheidsfotografie Friesland, Afscheidsfotografie Delft