BEDRIJFSfotograAf

zakelijke fotografie

Als bedrijfsfotograaf verzorg ik een professionele reportage van een bedrijf en haar medewerkers. Ook hier geef ik de voorkeur aan spontane, niet geposeerde fotografie met als resultaat sfeervolle foto's die passen bij het bedrijf. Bekijk HIER mijn portfolio zakelijke fotografie. Daarnaast verzorg ik ook regelmatig portretsessies voor ZZP'ers die zich met professionele foto's willen onderscheiden op hun website, LinkedIn en/of Facebook account. Dit laatste is al mogelijk vanaf € 150,-.  

FEESTEN, RECEPTIES, evenementen

Als evenementenfotograaf zorg ik voor professionele foto’s met uitstraling. Ik breng mensen, sfeer en details duidelijk in beeld. Aan de hand van de foto's kunnen mensen het evenement herbeleven. Het beeldmateriaal kan tevens worden gebruikt voor de werving of aankondiging van nieuwe evenementen. Uiteraard fotografeer ik mensen op gepaste afstand zodat spontane interactie en bijzondere momenten niet worden verstoord. Bekijk HIER mijn portfolio evenementenfotografie.

TARIEVEN

Omdat zakelijke fotografie maatwerk is, zijn tarieven verkrijgbaar op aanvraag. Bel me vrijblijvend op 06-11168765 of maak gebruik van het contactformulier. Ik denk met je mee en help je graag verder!