Bruidsfotograaf Rotterdam – Sandra Gielesen uw specialist

Bruidsfotograaf in Rotterdam – Een mensenleven kent veel mooie momenten, leuke momenten, bijzondere momenten etc. Ik heb er mijn levenswerk van gemaakt om deze prachtige momenten vast te leggen. Dit is mijn grote passie in het leven. Aangenaam, Sandra Gielesen. Ik ben onder andere bruidsfotograaf en fotograaf in Rotterdam met een groot aanbod aan fotosessies. Over de uitgebreide mogelijkheden kunt u zo meer lezen. Eerst wil ik u laten weten waarom ik graag uw bruidsfotograaf ben. Al vanaf jongs af aan vind ik de liefde tussen personen fascinerend. Trouwen: de dag dat de liefde samenkomt, is voor mij altijd weer een speciale dag. Iedere bruiloft is bijzonder en uniek. Voordat ik jullie bijzondere dag vastleg als bruidsfotograaf houden we een kennismakingsgesprek. Dit kan bij u in de regio Rotterdam of bij mij thuis. In dit gesprek bespreken we uw behoeften en kijken we wat de mogelijkheden zijn voor jullie bruiloft. Ter inspiratie heb ik enkele voorbeeldalbums liggen. Zo kunt u vooraf aangeven wat uw wensen zijn.

Hierbij nodig ik jullie uit om bij mij op bezoek te komen. Ik hoor graag van u.

Bruidsfotograaf Rotterdam Werkwijze

Behalve In Rotterdam ben ik bruidsfotograaf door heel Nederland. Zo ben ik buiten Rotterdam bruidsfotograaf in Friesland en fotograaf in Delft. Woon je hier niet maakt dit natuurlijk niks uit. Met alle plezier verzorg ik uw fotoshoot overal in Nederland. In mijn werkwijze ben ik altijd op zoek naar hét moment. In dit moment komen de details, de emotie, de sfeer enzovoorts samen. Een veelgebruikte techniek van mij is de 'Beloved fotografietechniek'. Door gebruik te maken van deze techniek hoef je niet te poseren. Jullie staan op een interactieve manier voor de camera. De foto’s worden op deze manier echt. Een cameralach ziet u bij mij zelden!

Heeft u interesse in mijn diensten als bruidsfotograaf in Rotterdam. Neem dan contact met mij op 06-11168765

Mogelijkheden

De mogelijkheden op het gebied van fotografie zijn bij mij uitgebreid. U kunt mij in en rondom Rotterdam onder andere inschakelen voor:

- Een Loveshoot ‘vier de liefde’: De liefde tussen personen op de camera vastleggen is altijd weer speciaal om te doen.

- Kind en familie: Uw gezin fotografeer ik op alle mogelijke locaties.

- Afscheid: Ook voor de moeilijke momenten ben ik beschikbaar. Afscheid nemen van dierbaren is altijd erg moeilijk. Toch kunnen foto’s een bijdrage leveren aan het rouwproces. Dierbare herinneringen die voor altijd bijblijven.

- Evenementen: Voor alle evenementen kunt u mij contacteren.

- Zakelijk: Als fotograaf voor bijvoorbeeld uw zakelijke evenement of bedrijfsfoto.

- En natuurlijk als bruidsfotograaf voor jullie bruiloft

Laat mij jullie betoverende dag in Rotterdam vastleggen als bruidsfotograaf en een reportage maken die jullie voor altijd zal bijblijven. Neem daarvoor contact met mij op.

Contact

Ik hoop dat jullie interesse hebben gekregen in mijn diensten in Rotterdam naar aanleiding van dit artikel. In dat geval zou ik graag een kennismakingsgesprek met u inlassen. Vooral als u mij als bruidsfotograaf in wilt schakelen is dit erg handig. Contact met mij opnemen kan op drie manieren. Via de e-mail op sandra@sandragielesen.nl, door het contactformulier in te vullen of door mij telefonisch te benaderen op 06-11168765.

Ik hoop snel van u te horen en kijk er naar uit om jullie fotomoment onvergetelijk te maken!

Sandra Gielesen | Bruidsfotograaf | Rotterdam