Bruidsfotograaf Den Haag – Mijn grote passie in het leven

Bruidsfotograaf in Den Haag Aangenaam, mijn naam is Sandra Gielesen en mijn grote passie in het leven is fotografie. Van jongs af aan houd ik er al van om de belangrijke momenten uit het leven van mensen vast te leggen. De trouwdag is voor velen de mooiste dag uit het leven. Deze dag zal men nooit meer vergeten. De liefde tussen twee personen is een prachtig iets. Deze dag leg ik graag voor jullie vast als bruidsfotograaf. Zo kunnen jullie deze dag altijd opnieuw kunnen herbeleven. In Den Haag en omstreken heb ik al vele bruiloften succesvol op de camera weten vast te leggen. Ieder huwelijk is uniek en bijzonder. Met alle plezier wil ik jullie bruidsfotograaf zijn!

Voor een bruiloft moet altijd van alles geregeld worden. Over de bruidsfotograaf hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Door mijn jarenlange ervaring maak ik van jullie bijzondere dag in Den Haag een professionele bruidsreportage. Neem bij interesse direct contact op met mij.

Bruidsfotograaf Den Haag Veelzijdigheid

Natuurlijk ben ik niet alleen bruidsfotograaf in Den Haag. Behalve in Den Haag fotografeer ik bruiloften door heel Nederland. Zo ben ik onder andere fotograaf in Delft, Fotograaf in Friesland enzovoorts. Naast dat ik bruidsfotograaf ben kunt u mij inschakelen voor tal van andere fotosessies. Zo zijn er meerdere fotomomenten die ik voor u wil vastleggen. Schakel mij in voor:

- Een Loveshoot ‘Vier de liefde’

- Kind en familie: Uw hele familie op de foto

- Een Afscheid: Ook voor de moeilijke momenten uit het leven ben ik beschikbaar

- Evenementen: Schakel mij in voor alle mogelijke evenementen

- Zakelijke fotosessies: Voor al uw zakelijke fotosessies.

- En natuurlijk als uw bruidsfotograaf in Den Haag.

Zoals jullie zien ben ik voor allerlei soorten fotoshoots beschikbaar in Den Haag en omstreken. Lees nu verder over mijn werkwijze en hoe jullie in contact met mij komen.

Een unieke fotosessie

Ik maak voor jullie een unieke fotosessie in Den Haag. Op het moment dat ik foto’s maak ben ik altijd bezig met ‘hét moment’ te zoeken waarop alles samen komt. Waarop de emoties, de details en jullie liefde voor elkaar het beste tot hun recht komen. Ik vind het belangrijk dat er een goede klik is tussen jullie en mij als bruidsfotograaf. Voor elke bruiloft plan ik een kennismakingsgesprek in. Hierin komen jullie wensen en behoeften naar voren. Prachtige voorbeeldalbums liggen voor het gesprek klaar ter inspiratie. Aan de hand daarvan kijken we naar de mogelijkheden voor jullie en zorg ik als bruidsfotograaf ervoor dat uw bruiloft in Den Haag perfect wordt vastgelegd op de camera.

Hierbij nodig ik jullie uit om op bezoek te komen.

Contact met mij opnemen

Ik zou het een grote eer vinden om de mooiste dag uit jullie leven vast te leggen op mijn camera. Met genoegen ben ik uw bruidsfotograaf in Den Haag. De reportage die ik ga maken zal jullie altijd bijblijven. Ik zou jullie graag beter leren kennen.

Hebben jullie vragen, willen jullie meer informatie of hebben jullie interesse in mijn services? Neem dan contact met me op 06-11168765. Ik hoop jullie snel te spreken!

 

Sandra Gielesen | Bruidsfotograaf | Den Haag